Bemutatkozás

dr. Szecsődi Zsolt
dr. Szecsődi Zsolt
Önéletrajz letöltése [PDF] »

A Szecsődi Ügyvédi Iroda 2003-ban alakult. Alapítója, dr. Szecsődi Zsolt, ügyvéd mintegy 20 év szakmai tapasztalattal rendelkezik, ami garancia az Irodánk által nyújtott szolgáltatások színvonalára. Célunk, hogy az ügyvédi hivatás klasszikus értékeinek gondos megőrzése mellett a mai jogrendszer kihívásait figyelembe véve nyújtsunk naprakész jogi megoldásokat ügyfeleinknek.

Szakmai értékek

Jogi szolgáltatásainkat a magyar mellett, angol és francia nyelven is nyújtjuk ügyfeleinknek. Ügyfeleink között multinacionális vállalatok mellett közepes- és kisvállalatok, non-profit és egyéb szervezetek, illetve magánszemélyek egyaránt találhatóak. A szakterületeinken megjelenő/módosuló jogszabályok naprakész ismerete mellett folyamatosan nyomon követjük az újonnan megjelenő bírósági ítéleteket, joggyakorlatot, hogy konkrét ügyekben a lehető legpontosabban tudjuk modellezni a tervezett jogi lépések várható hatásait. Lépést tartunk az ügyvédi szakma részére elérhető legújabb technológiákkal.

Bizalom

Továbbra is kiemelkedő fontosságúnak tartjuk az ügyfél-ügyvéd közötti kölcsönös bizalmat, mint az ügyvédi hivatás gyakorlásának egyik alappillérét. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink többsége továbbra is személyes ajánlások alapján választ bennünket és minden esetben azon igyekszünk, hogy a kölcsönös bizalom alapján hosszú távú üzleti kapcsolatokat alakítsunk ki ügyfeleinkkel.